Log In to Interact.
       Lost Password?    Register
Makó Rednecks Logo
Like & Share:

News

Makóiak is részesei voltak a szegedi sikernek

Apr. 1, 2016

Hétvégén lejátszotta első edzőmérkőzését a tavaly alakult Szeged Templars amerikai futballcsapat. A Vác Pandas elleni két találkozón öt makói kölcsönjátékos segítette a Templomosokat, akik magabiztosan győzték le a vendégeket.

A Makó Rednecks néhány tagja, Bertus-Barcza Dávid, Vadlövő Péter, Nagy Róbert, Gőgh László és Varga Róbert úgy döntött, ellátogatnak a szegedi tréningekre is. Ott elégedettek voltak velük, ezért felkérték őket, hogy lépjenek pályára az Újszentivánon rendezett összecsapáson a Vác Pandas ellen, a megyeszékhely együttesében. – Nagy Robi és Laci a védőfalban volt, Varga Robi linebackert játszott, Peti baloldali guard volt, én pedig center – árulta el Dávid, a makóiak játékos-edzője, aki tartott a váciaktól, főleg, hogy egyből touchdown-al kezdték az első meccset, de végül a csongrád megyeiek örülhettek végén.

Vadlövő Pétert mindig is érdekelte a sportág, főleg a stratégiai része nyűgözi le, emiatt is hasznos volt a közös felkészülés, majd a találkozó. – Jó volt együtt edzeni, megírt játékokra gyakorolni. A meccs előtt izgultunk, de végül jól zártunk, rádöbbentünk arra, hogy nem akkora kihívás, amit ne tudnánk teljesíteni – fogalmazott.

Egy ideig focizott, majd kosárlabdázott, idén pedig elkezdte ez a kemény sportágat Gőgh László. Úgy érzi, az erőnlétet és a taktikát keményen számon kérték Szegeden, de mindenki barátságos volt, könnyen megtalálták a közös hangot; a Vác elleni debütálása pedig jól sikerült.

A Makó Rednecks-nél folyamatban van az első edzőmeccs leszervezése, a Szeged Templars pedig legközelebb a májusi hajdúszoboszlói aréna tornán lép pályára, a makói kölcsönjátékosokkal a fedélzeten.

(www.makoicsipos.com)

 

 

Comments

There are no comments yet.

You must be logged in and associated with this team to post comments. If you are logged in and associated with this team, then your user association type does not have sufficient permissions to post comments.