Log In to Interact.
       Lost Password?    Register
Makó Rednecks Logo
Like & Share:

News

Zajlik a munka a Makó Rednecks-nél

Apr. 2, 2016

A megye második amerikai futballcsapata, a Makó Rednecks küzdelmes hónapokon van túl. A decemberi kezdeti lelkesedés nem maradt abba, sikerült bővíteni a létszámot, a jelenlegi 25-ös keretből 16-18-an járnak edzésre, melyekből három van egy héten. Sajnos, mint minden sportágnál itt is tapasztalható lemorzsolódás, van aki munka mellett nem tudta vállalni a játékot, vagy rájött, hogy nem neki való.

A csapat év elején kitalálta nevét, mely Makó Rednecks lett. A kifejezést az amerikai szlengben délen élő gazdálkodókra mondták és mivel mi is az ország déli részén vagyunk egy mezőgazdasági városban, nem volt kérdés, hogy ez maradjon.

A társaság februárban megtartotta alakuló ülését, az alapítási papírok a bíróságon vannak, várjuk a kedvező ítéletet.

A Szeged Templars-al való jó kapcsolat még szorosabbra fűződött, hiszen többen jártak hozzájuk is edzésre, majd március végén kölcsönjátékosként szerepeltek a Vác Pandas elleni edzőmeccsen, melyet Újszentivánon rendeztek. Név szerint Bertus-Barcza Dávid, Nagy Róbert, Varga Róbert, Vadlövő Péter és Gőgh László segítette a megyeszékhely csapatát.

A Makó Rednecks jelenleg a Szent István téren tartja edzéseit kedden és csütörtökön 16 órától, valamint szombaton 16:30-tól. Továbbra is várjuk az új tagokat, hiszen a nyári felkészülési találkozókon túl 2017-ben tétmeccseken szeretnénk pályára lépni.

 

 

Comments

There are no comments yet.

You must be logged in and associated with this team to post comments. If you are logged in and associated with this team, then your user association type does not have sufficient permissions to post comments.